U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
VVE

Makelaardij

Ons kenmerk is de ontspannen sfeer en persoonlijke manier waarop u wordt begeleid en geadviseerd. Goed luisteren naar uw verhaal tijdens het eerste gesprek. Dat is voor ons eigenlijk het belangrijkste moment. Ons verplaatsen in uw gevoel, zodat we precies weten wat uw wensen zijn.

Het kopen en/of verkopen van een woning is een belangrijke beslissing waarbij wij u optimaal van dienst willen zijn.

De verkoop van uw woning

Uw huis heeft een emotionele waarde. Maar ook een financiële. Deze twee overwegingen vindt u terug in onze aanpak. Want er komt veel kijken bij de verkoop van uw woning.

 

De waarde van uw woning

De situatie op de huizenmarkt speelt een grote rol bij de waardebepaling van uw woning. Maar er zijn nog meer factoren van invloed. Wij komen graag bij u thuis om samen de vraagprijs van uw woning te bepalen.

 

Hoe vinden we een koper?

Eerst maken wij een uitgebreide brochure over uw woning. Met een duidelijke beschrijving, afmetingen en foto's van de binnen- en buitenzijde van het huis. Vervolgens vergelijken wij uw aanbod met de wensen van de woningzoekenden die bij ons ingeschreven staan. Wij verzorgen een fotopresentatie van uw woning in onze etalage, plaatsen een Te Koop -bord in uw tuin, en prijzen het huis aan in kranten en plaatselijke bladen (in overleg). Wij onderhouden contacten met collega-makelaars. Uiteraard vinden woningzoekers uw huis ook op deze en andere internetsites.

 

Hoe vinden de bezichtigingen plaats?

Wij informeren geïnteresseerde woningzoekers uitgebreid over uw woning. Zo weet u dat serieuze kijkers het pand komen bezichtigen. Vooraf overleggen wij met u of u aanwezig wilt zijn bij de bezichtiging, en wanneer het u schikt.

Terug naar boven
Sluit menu Réhof makelaars